Anca & Luci ~ Wedding ~ Suceava

Cercei şi butoni din lemn, prima întâlnire în grădină, şedinţa foto în pădure, decor cu borcănaşe de miere şi flori de câmp, mese cu nume de copaci. La nuntă multă lume veselă, cu toţii în tenişi, de la mireasă până la şofer. Simplitate, bunătate, emoţie. Aş spune că tema nunţii lui Anca şi Luci nu a fost doar pădurea, cadrul natural exterior, ci şi naturaleţea inimii. Rareori vedem oameni care lasă ce e mai bun pentru alţii. Anca şi Luci fac parte din această categorie – aleg de bunăvoie dărnicia, altruismul, dezbrăcarea de ego. A fost o plăcere să-i fotografiem!

Mai jos, câteva din gândurile primite de la Anca:

“Luci și cu mine am dori să vă mulțumim din suflet că ați fost alături de noi și că ați reușit să surprindeți atât de frumos și natural povestea nunții noastre. Vă mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim în largul nostru, că am zâmbit împreună și că ne-ați ajutat să fim noi în fața aparatului de fotografiat de care ne temeam. Avem exact fotografiile pe care ni le doream și chiar mai mult decât atât. De la emoțiile ce ne-au cuprins când ne-am văzut pentru prima oară și până la zâmbetele și apariția pletelor în aer, ați reușit să capturați atât de multe momente și detalii încântătoare și simpatice pe care nici nu le observasem. Pur și simplu adorăm fotografiile și ne-am distrat încă o dată când le-am vizionat. Vă mulțumim că fotografiile voastre spun cea mai minunată și frumoasă poveste a zile noastre perfecte. […]

Dacă ne-ar întreba cineva ce ne-a plăcut cel mai mult la voi, ne-ar fi dificil să răspundem pentru că sunt atât de multe de spus. […] Ați fost foarte calzi și entuziaști pe toată perioada colaborării și n-am avut impresia nicio clipă că ați fi două persoane ce abia le-am cunoscut, ci doi prieteni pe care îi știam de-o viață. Ne-ați molipsit cu energia, entuziasmul și sensibilitatea voastră și pasiunea pentru ceea ce faceți. Ne-a făcut plăcere și ne bucurăm că ne-ați fost alături ca doi prieteni buni într-o zi atât de specială pentru noi.

Lumină bună! 

Povestea Ancăi şi a lui Luci a fost publicată pe blogul O Nunta Superbă. O puteţi vedea aici. Iar aici, un interviu detaliat cu Anca.

3 comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

Hey! We can’t wait to find out about you and your wedding. Get in touch now or see more of our work.