Stefan & Denisa ~ Nunta ~ Bucuresti

 

”Întotdeauna îndrăgostiţii au o lumină ciudată pe faţa lor, care-i deosebeşte pe unul dintr-o mie de oameni.”

Mihail Drumeş

Ştefan este fotograf de nuntă, Denisa este profesor de comunicare. Nunta lor mi-a reaminit what it’s all about, doi oameni care se iubesc enorm şi se leagă pentru eternitate în faţa lui Dumnezeu.

Au fost momente la nunta lor în care eu, ca fotograf, m-am simţit invizibil. Şi asta pentru că, atunci când se privesc, Ştefan şi Denisa pur şi simplu uită complet de lumea din jurul lor şi îşi trăiesc emoţiile într-un mod simplu şi autentic.

“La întâlnirea de First look, fiecare dintre noi s-a gândit să scrie o scrisoare celuilalt, fără să fi vorbit despre asta înainte, fără să știm că va fi o surpriză reciprocă. Scrisorile acelea au adus atât de multă emoție și recunoștință cât pentru o nouă viață în doi!
Doar un îndemn să le scriem mai des celor dragi gânduri de suflet. Da, da, să luam o foaie albă și-un pix și să lăsăm gândurile să se adune acolo, nu pe Facebook, nu într-un sms.

Sunt întâmplări care ne fac bine și merită spuse. Așa a fost și cea care a făcut posibil să port la nunta noastră rochia de mireasă a bunicii care m-a crescut. În ianuarie, cu 5 luni înainte de nuntă, mama a găsit-o, întâmplator, într-un dulap din casa părintească. Eu, curioasă fiind s-o văd ca să-mi mai aline dorul de bunica am rugat-o s-o aducă la București că tot urma să vină pentru a merge la probat rochii de mireasă. Și primul gând când am văzut-o a fost s-o port la nuntă.  Atunci nu știam că o să-mi vină perfect, de parcă ar fi fost făcută pentru mine, dar știam că așa va fi și bunica la nuntă. Asta simțeam.
Bunica a purtat-o în 1955, eu 63 de ani mai târziu, cu emoții și recunoștință.” Denisa

Sunt şi eu recunoscător că i-am cunoscut şi i-am fotografiat. Puteţi să îi cunoaşteţi şi voi puţin, privind fotografiile.

 

Stitched Panorama

0 comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

    Hey! We can’t wait to find out about you and your wedding. Get in touch now or see more of our work.