Workshop – Lover of the Light

 

Lover of the Light este un workshop de fotografie de nuntă, aşa cum este vazută şi traită de Be Light Photography. Un workshop care a ajuns la a patra ediţie, născut din dorinţa de a împărtăşi celorlalţi povestea şi viziunea mea artistică.

Workshopul va acoperi subiectele uzuale precum marketing, branding, aparatură, editare, cum să rămâi inspirat şi original, şi vom aborda particularităţi legate de Be Light Photography: povestea noastră, felul în care noi abordăm clienţii, cum să fii fotograf înainte de a fi fotograf de nuntă, realizarea de portrete autentice folosind doar lumina naturală, cum să ajungi să fotografiezi nunţi internaţionale şi să atragi clienţii pe care ţi-i doreşti.

Pe lângă asta vom fotografia împreună un cuplu iar apoi vom edita fotografiile realizate. Scopul meu este să avem o întâlnire care să decurgă natural, la finalul căreia să va simţiti mai inspiraţi în procesul vostru creativ şi pasionaţi de a crea fotografii cu impact vizual şi emoţional pentru clienţii voştri. Workshopul este limitat la 12 persoane.

Workshopul va avea loc în Cluj-Napoca in 18 Martie 2017 şi este limitat la 12 persoane.

Scrie un mail pe adresa dragosludusan@gmail.com pentru mai multe detalii despre workshop şi rezervarea unui loc.

Toate locurile s-au ocupat. În cazul în care eşti interesat să participi la un viitor workshop scrie un mail pe adresa de mai sus şi vei fi anunţat din timp când va avea loc.

0 comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

    Hey! We can’t wait to find out about you and your wedding. Get in touch now or see more of our work.