Workshop 2020 – Lover of the Light – Rimetea

După experienţele foarte reuşite din ultimii doi ani, workshop-ul va avea loc tot în superba comună Rimetea. Data este de 27-29 Martie.

.

.

Lover of the Light este un workshop de fotografie de nuntă, aşa cum este vazută şi traită de Be Light Photography.

Workshopul va acoperi subiectele uzuale precum marketing, branding, aparatură, editare, cum să rămâi inspirat şi original. Voi aborda şi particularităţi legate de Be Light Photography: povestea noastră, felul în care noi abordăm clienţii, cum să fii fotograf înainte de a fi fotograf de nuntă, realizarea de portrete autentice folosind doar lumina naturală, cum să ajungi să fotografiezi nunţi internaţionale şi să atragi clienţii pe care ţi-i doreşti. Pe lângă asta, vom fotografia împreună un cuplu, iar apoi vom edita fotografiile realizate. Scopul meu este să avem o întâlnire care să decurgă natural, la finalul căreia să va simţiti mai inspiraţi în procesul vostru creativ şi pasionaţi de a crea fotografii cu impact vizual şi emoţional pentru clienţii voştri.
Cred că vom petrece un timp de calitate împreună de vineri până duminica, în care voi împărtăşi filosofia din spatele Be Light Photography şi voi raspunde cât mai deschis întrebărilor voastre. La finalul întâlnirii voi mai avea un timp de 15 minute, unu la unu, cu fiecare dintre voi pentru a discuta orice nelămurire ar mai exista.
Nu contează nivelul tău de experienţă. Workshop-ul e gândit în aşa fel încât va fi de ajutor oricărui tip de fotograf de nuntă, indiferent de abilităţile şi experienţa lui.

.

.

Despre Rimetea:
“Comuna Rimetea este o veritabilă minune aflată în judeţul Alba, la graniţa cu judeţul Cluj. Este poate cel mai frumos sat din Transilvania, atât din punct de vedere al mediului înconjurător, cât şi al construcţiilor din sat. Este singurul sat din România distins cu premiul Europa Nostra al Comisiei Europene pentru conservarea patrimoniului cultural material.
Majoritatea caselor secuieşti sunt frumos restaurate şi păstrează cu sfinţenie stilul iniţial, toate fiind zugrăvite în alb. Satul se aflată într-o vale (în depresiunea Trascăului), la poalele munţii Trascăului. Aşadar, lângă sat se ridică, aproape dramatic, Piatra Secuiului – un perete stâncos foarte spectaculos, înalt de 1129 de metri.”
Rimetea se află la 60 km de Cluj-Napoca şi la 54 km de Alba-Iulia.
Aici puteţi vedea un clip cu Rimetea şi împrejurimile: https://www.youtube.com/watch?v=NU8FIS9rJHU . .

.

.

Despre cazare:

Casa de oaspeţi Király se află în afara satului Rimetea, la 50 m de ultima casă. Centrul satului este la 300 m. Este situată într-o zonă liniștită, în mijlocul naturii cu o vedere superbă la Piatra Secuiului.
Exista 3 camere de doua persoane si 4 camere de 3 persoane. Aşadar, o să ne organizăm câte doi în fiecare cameră.
Mie îmi place mult pensiunea şi cred ca o sa fie un cadru foarte bun de discuţii. Camerele sunt frumoase, vederea e superbă, curtea e generoasă (există parcare) iar din review-urile citite de mine, mancarea e foarte buna. Am ataşat mai multe fotografii cu pensiunea.

.

.

Costul este de 1500 lei şi include cazarea şi masa in regim de demipensiune (mic dejun + cina).

Workshopul este limitat la 12 persoane!

Scrie un mail pe adresa dragosludusan@gmail.com pentru rezervarea unui loc. Dacă nu eşti disponibil pe data de 27-29 Martie poţi să îmi scrii oricum. În felul acesta te voi anunţa mai din timp când va avea loc urmatorul workshop.

.

0 comments
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

    Hey! We can’t wait to find out about you and your wedding. Get in touch now or see more of our work.