Workshop – Lover Of The Light

Lover of the light - wedding photography workshop

Lover of the Light este primul meu workshop de fotografie de nuntă, aşa cum este vazută şi traită de Be Light Photography. Un workshop la care mă gândesc de mult timp, născut din dorinţa de a împărtăşi celorlalţi povestea şi viziunea mea artistică.

Workshopul va acoperi subiectele uzuale precum marketing, branding, aparatură, editare, cum să rămâi inspirat şi original, şi vom aborda particularităţi legate de Be Light Photography: povestea noastră, felul în care noi abordăm clienţii, cum să fii fotograf înainte de a fi fotograf de nuntă, realizarea de portrete autentice folosind doar lumina naturală, cum să ajungi să fotografiezi nunţi internaţionale şi să atragi clienţii pe care ţi-i doreşti.

Vom fotografia împreună un cuplu şi voi face analiza portofoliilor voastre unu la unu. Scopul meu este să avem o întâlnire care să decurgă natural, la finalul căreia să va simţiti mai inspiraţi în procesul vostru creativ şi pasionaţi de a crea fotografii cu impact vizual şi emoţional pentru clienţii voştri.

Workshopul va avea loc în Cluj-Napoca în 21 respectiv 28 Martie 2015 şi este limitat la 12 persoane.

Scrie un mail pe adresa dragosludusan@gmail.com pentru mai multe detalii despre workshop şi rezervarea unui loc.

UPDATE

Toate locurile s-au ocupat. In cazul in care esti interesat sa participi la un viitor workshop scrie un mail pe adresa de mai sus si vei fi anuntat cand va avea loc.

1 comment
Add a comment...

Your email is never<\/em> published or shared. Required fields are marked *

  • ciprianBuna ziua! Doresc pe mail mai multe detalii de organizare, costuri si tot ce tine de acest eveniment! Multumesc!ReplyCancel

Hey! We can’t wait to find out about you and your wedding. Get in touch now or see more of our work.